Tarieven

Per 1 januari 2013 wordt de maatregel van de vrije tarieven in de mondzorg stopgezet. Vanaf deze datum stelt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tarieven en prestaties in de mondzorg weer vast. De NZa heeft een lijst opgesteld met de nieuwe tarieven & codes van behandelingen. De tarieven die door de NZa zijn vastgesteld en in onze praktijk gelden vindt u hier.

De omschrijvingen van de codes c.q. behandelingen zoals vastgesteld door de NZa vindt u hier.

De vergoeding van uw zorgverzekeraar hangt af van uw polis. Mondzorg voor volwassenen kan (voor een deel) vergoed worden vanuit een aanvullende tandartspolis. Informatie over de vergoeding door de zorgverzekeraar vindt u hier.
Mondzorg voor kinderen onder de 18 jaar wordt vergoed uit de basisverzekering. De nota wordt rechtstreeks geïnd bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding & betaling
De behandelingen die wij uitvoeren worden helemaal of gedeeltelijk vergoed als u een aanvullende tandartsverzekering heeft.

Wij hebben overeenkomsten met de meeste zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij meestal direct bij uw zorgverzekeraar declareren. Dat is makkelijk voor u en makkelijk voor ons.

Bij enkele verzekeraars kunnen wij nog niet direct declareren. Als u bij een van deze verzekeraars verzekerd bent, betaalt u direct na de behandeling uw nota per PIN of contant en dan kunt u zelf de rekening naar uw verzekeraar opsturen voor vergoeding.

Ook als u niet voor mondzorg verzekerd bent, betaalt u direct na de behandeling.

Afspraken
Het maken, verplaatsen en afzeggen van afspraken kunt u telefonisch doen op nummer: 010-4222272.

Mocht u verhinderd zijn, dan dient u minimaal 24 uur te voren de afspraak te verzetten.
Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Comments are closed.