Wie helpt u?

Drs. Gladys Gemin: Praktijkhouder, mondhygiëniste
Sinds 2004 ben ik werkzaam als vrijgevestigde mondhygiëniste in Rotterdam.
In 1980 ben ik in Suriname mijn carrière in de mondzorg begonnen met de opleiding Jeugdtandverzorging. Na deze opleiding heb ik daar enige jaren gewerkt en ben in 1988 in Nederland begonnen met de opleiding Beleid en Management Gezondheidzorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze studie heb ik succesvol afgerond en ik heb jaren gewerkt als adviseur en beleidsmedewerker.
Maar mijn hart bleef kloppen voor de mondzorg en daarom heb ik in 2003 de knoop doorgehakt en heb toen aan de Hogeschool Utrecht de opleiding Mondhygiëne versneld afgerond en ben meteen mijn eigen praktijk gestart.
Mijn kracht zit in het behandelen van patiënten met parodontale klachten en patiënten die angst hebben voor de behandeling. Ik streef ernaar mijzelf altijd te verbeteren. In juni 2016 heb ik de post-HBO opleiding Leergang parodontologie met succes afgerond.
Lid:
Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) &
Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM)
Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVVP)

Behalve mevrouw Gemin is er nog 1 zelfstandige mondhygiëniste werkzaam in de praktijk. Ook zij is lid van de Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten (NvM) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Naomie Nunes
Ik ben het eerste aanspreekpunt in de praktijk en de ondersteuner van de mondhygiënisten. In 2015 heb ik mijn opleiding tot tandartsassistente met succes afgerond. Sinds februari 2017 werk ik vol enthousiasme in de praktijk. Ik ben de schakel tussen de patiënt en de mondhygiëniste door inschrijving en het verzorgen van  afspraken. Tevens ondersteun ik de mondhygiënisten door allerlei administratieve taken te doen, zodat zij zich kunnen focussen op het behandelen van de patiënten. Ik probeer het beste te doen voor de patiënt zonder de praktijk uit het oog te verliezen.

Comments are closed.